Dit zijn de vijf beste linksbacks van de Eredivisie op dit moment

Wie zijn op dit moment de vijf beste linksbacks van de Eredivisie? Databureau Remiqz, een bedrijf dat analyses maakt op basis van voetbaldata, kwam met de volgende bevindingen. 

Een belangrijk uitgangspunt van de analyses van Remiqz is de EPI-methode, maar wat is dit precies? De Euro Player Index is een unieke ranking die op een objectieve manier de toegevoegde waarde van iedere individuele speler aan de teamprestatie meet. Dit gebeurt door te kijken naar de verandering in de winkansen van het team terwijl de speler op het veld stond. De Euro Player Index is een uitstekende voorspeller van transferwaarde en wordt gebruikt om de financiële waarde van iedere speler te bepalen.

1. Nicolás Tagliafico (Ajax) -  3476

Wie Nicolás Tagliafico woensdag zal spelen tegen AEK Athene had waarschijnlijk al zo'n vermoeden: de Argentijn staat met stip op plek één, ruim voor alle andere linksbacks in de Eredivisie. 

2. Angeliño (PSV) - 2457

3. Ridgeciano Haps (Feyenoord) - 2305

Bij Ridgeciano Haps is zijn ECI de afgelopen twee jaar met 150 punten gedaald. De reden is simpel: Haps kampte sinds zijn komst bij Feyenoord veelvuldig met blessures en is op het moment van het schrijven nog altijd geblesseerd. Zijn plek linksachterin wordt daarom meestal overgenomen door Tyrel Malacia, die ook in de top-5 staat.

4. Thomas Ouwejan (AZ) - 2298

Waarom schommelt de lijn van Thomas Ouwejan zo? De ene week speelde Ouwejan mee met Jong AZ (laag ECI) en de andere week bij AZ (hoog ECI). Vandaar.

5. Tyrel Malacia (Feyenoord) - 2132

De tweede Feyenoorder in de lijst, vlak voor Alexander Büttner (2126) te vinden op plek vijf. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl