Promes: "Ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord omdat ik bij Ajax hoor"

Quincy Promes heeft nog altijd de hoop dat hij ooit terugkeert bij Oranje. Dat zegt hij op de clubkanalen van Spartak Moskou, waar hij ook de vraag krijgt of hij Guus Til volgt bij Feyenoord.

''Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord omdat ik bij Ajax hoor. Als Guus tegen mijn Amsterdammers speelt, zal ik hem wel zien. Ik ben blij voor hem, maar waarom kon hij niet zo veel scoren voor Spartak? Of hij kon niet acclimatiseren, of hij kon zijn sterke punten niet goed gebruiken.''

Promes wordt nog altijd verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij en daarom roept bondscoach Louis van Gaal hem niet op: ''Als een speler in zo’n zaak verwikkeld is, heeft hij veel meer moeite om de focus op de wedstrijd te houden. In Rusland ben je ver weg, maar in Nederland heel dichtbij. Ik heb gezien hoe Quincy heeft gespeeld bij Spartak Moskou. In 2014 zat hij net niet bij de laatste 23 spelers voor het WK", zei Louis van Gaal op de persconferentie voor de afgelopen interlands tegen Letland (0-1) en Gibraltar (6-0).