In beeld: De marktwaarde-updates van Feyenoord (grootste stijgers en dalers)

Feyenoord is bezig aan een sterk seizoen. De ploeg van Arne Slot is na 21 wedstrijden met 45 punten terug te vinden op plek 3 in de Eredivisie. Binnen Feyenoord zijn een aantal ware uitblinkers te vinden. Zo valt dat ook terug te zien in de markwaarde toenames binnen de selectie. Dit zijn de grootste stijgers en dalers binnen Feyenoord.

Op de website van Transfermarkt is te zien dat Luis Sinisterra de grootste stijger binnen Feyenoord is. De aanvaller ging stijgt met vijf miljoen naar een waarde van 16 miljoen euro. Sinisterra is dit seizoen in alle competities in dertig wedstrijden goed voor veertien doelpunten en acht assists. Na Sinisterra volgen de zomeraanwinsten Fredrik Aursnes en Marcus Holmgren Pedersen. Aursnes kent een stijging van drie miljoen en wordt geschat op een waarde van vijf miljoen euro. Zijn landgenoot Pedersen stijgt met 2,5 miljoen naar een waarde van 4,5 miljoen euro. 

De waarde van Orkun Kökcü steeg met twee miljoen naar veertien miljoen euro en staat daarmee achter Sinisterra als 'waardevolste' speler. Na de middenvelder volgen Justin Bijlow, Marcos Senesi, Tyrell Malacia en de twee huurlingen Reiss Nelson en Guus Til. Van een aantal spelers van Feyenoord daalde de marktwaarde flink. Zo verloor Senesi zes miljoen euro aan waarde en daalde de waarde van Lutsharel Geertruida juist naar zes miljoen euro.

Transferwaarde basiselftal Feyenoord

marktwaarde feyenoord

Ook interessant