Feyenoord deed poging om Eriksen te contracteren: "Moeilijk, want hij is een echte Ajax-jongen"

Feyenoord heeft geprobeerd om Christian Eriksen vast te leggen, zo heeft technisch directeur Frank Arnesen bevestigd. De 29-jarige middenvelder tekende onlangs een contract bij Brentford. 

"Ik heb zijn vader gebeld", vertelt Arnesen in gesprek met Algemeen Dagblad. "Maar vooral om er zeker van te zijn dat we geen buitenkans lieten lopen. Maar dat lag op voorhand natuurlijk al moeilijk, hij is een echte Ajax-jongen".

Riechedly Bazoer verkaste net als Eriksen niet naar De Kuip. Volgens Arnesen is zijn komst niet helemaal van de baan. "Zeg nooit nooit. We hebben nog altijd goed contact met hem en met zijn broer, die zijn zakelijke belangen behartigt".

Til

Guus Til keert normaal gesproken terug naar Spartak Moskou. Arnesen zal echter nog een poging wagen om de huurling langer aan boord te houden. "De afspraak is dat hij terugkeert naar Rusland. Maar we gaan natuurlijk wel kijken wat er mogelijk is".

"Hij heeft het naar zijn zin, ligt ontzettend goed in de groep. En er komt een WK aan. Een langer verblijf bij ons zal misschien wel zijn kansen om mee te gaan naar Qatar vergroten", aldus de technisch directeur van Feyenoord.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt