Kans op terugkeer Rijkhoff bij Ajax kleiner: ‘Grotere clubs willen hem ook’

Mike Verweij stelt dat de terugkeer van Julian Rijkhoff bij Ajax klein lijkt. In de kick-off podcast van De Telegraaf noemt hij dat de transfer niet zo concreet is als eerdere berichtgeving doet vermoeden. 

Ajax liet Rijkhoff in 2021 naar Borussia Dortmund vertrekken, omdat de jongeling geen nieuw contract wilde tekenen. "Dat is een jongen die er bij Ajax niet uitkwam”, vertelt Verweij. “Geen nieuw contract tekende en die wordt wel in verband gebracht met Ajax. Maar dat is ook niet zo concreet als er links en rechts wordt gesuggereerd. Als je bij Dortmund niet speelt en geen kans maakt in het eerste elftal, wil je bij Ajax wel laten zien wat je kan."  

"Er zijn veel grotere clubs dan Ajax die hem óók willen. Hij was in de jeugd van Ajax écht een uitzonderlijk talent. Echt een goede spits. Toen werd er geroepen, wat overigens bij 33 anderen ook is gezegd, dat hij misschien wel een keer de nieuwe Kluivert is. Deze jongen wil zich laten zien en er kan uiteindelijk wel sprake worden van een terugkeer. Maar al die namen nu noemen is heel makkelijk.”