Kiprich na terugkeer in De Kuip: "Beste fanschare van de wereld"

József Kiprich was afgelopen weekend aanwezig om de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente live bij te wonen. De 60-jarige Hongaar is een cultheld in Rotterdam en sprak woensdag lovende woorden over zijn terugkeer in De Kuip.

"Ik heb er geen woorden voor... Hoe emotioneel het was. Ik kan blijven proberen om iedereen te bedanken, maar ik kan jullie gewoon niet genoeg bedanken. De liefde die ik van jullie krijg, geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel. Dit vertel ik altijd aan iedereen die mij vraagt over Rotterdam en Feyenoord. De fans hebben geen idee wat ze voor mij betekenen. Dat spandoek, de muurschildering, alles… Dit is de beste fanschare in de wereld. Ik hoop dat ik snel kan terugkeren", zo sprak Kiprich op het X-account van Feyenoord.

De Hongaar speelde tussen 1989 en 1995 voor de Rotterdammers. Hij kwam uiteindelijk tot 128 wedstrijden waarin hij 53 keer scoorde. In zijn tijd bij Feyenoord won hij viermaal de beker. Zijn grootste succes was echter het landskampioenschap met de Rotterdamse club in 1993. In 25 duels scoorde Kiprich toen achttien keer.