Rai Vloet opgepakt na dodelijk ongeluk op de A4

Rai Vloet is zondag gearresteerd na een dodelijk ongeval op de A4, zo bevestigt Tim Gilissen aan De Telegraaf. De middenvelder van Heracles Almelo was mogelijk onder invloed tijdens het auto-ongeluk. 

"Wij zijn op de hoogte gebracht dat Rai Vloet betrokken is bij een dodelijk ongeval", vertelt de technisch directeur van Heracles Almelo. "Wij zijn er enorm van geschrokken. Ons medeleven gaat uit naar de familie die het slachtoffer is geworden".

Gilissen weet niet of Vloet achter het stuur zat tijdens het ongeval. "En verder kunnen wij op dit moment niet nader ingaan op de situatie omdat we heel veel nog niet weten”. 

Slachtoffer

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee auto's op elkaar gebotst. Een jongetje (4) uit Zoetermeer is daarbij zwaargewond geraakt en even later overleden in het ziekenhuis.

Vloet bevond zich in de andere auto. De oud-speler van onder meer PSV, NAC Breda en Excelsior is na het ongeluk - samen met de andere inzittende - meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Vloet zit momenteel nog vast.