'Onrust bij Ajax: Onana is op vakantie en Antony wil vertrekken'

De kans dat er deze zomer een hoop spelers gaan vertrekken bij Ajax is erg groot. De Telegraaf zet alles op een rijtje en licht enkele spelers uit. Zo heeft het er alle schijn van dat Antony bezig is aan zijn laatste wedstrijden in dienst van de Amsterdammers. 

Mazraoui en Gravenberch lijken samen te gaan vertrekken naar Duitse grootmacht Bayern München. Het vertrek van Onana staat ook als een paal boven water en zijn volgende werkgever lijkt Internazionale te worden. De Telegraaf brengt vrijdagochtend naar buiten dat Ten Hag de goalie uit Kameroen op vakantie heeft gestuurd. Of hij dit seizoen nog terugkeert bij Ajax, is vooralsnog onduidelijk.

Maar het lijkt niet bij dit drietal te blijven.  'Antony wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Sébastien Haller ligt goed in de markt en ook aan Lisandro Martinez, Jurriën Timber en Edson Álvarez wordt getrokken', meldt de ochtendkrant. Nu het vertrek van Ten Hag definitief is, lijkt het Ajax van volgend seizoen er heel anders uit te zien.

'Het is duidelijk dat het bij de Amsterdamse club weleens rustiger is geweest. De transferperikelen leiden af. Al meent Ten Hag dat iedereen zijn focus voor de volle honderd procent op de titelstrijd heeft. Dat moet Ajax tegen NEC bewijzen'. Voor de Amsterdammers staan er nog vijf finales op het programma om zich te kronen tot landskampioen.