BREAKING: Romano meldt akkoord tussen Ajax en Manchester United over Antony

Antony vliegt volgende week naar Manchester om zijn transfer naar Manchester United af te ronden, dat schrijft de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano op Twitter. De transfer van de braziliaan zat er al een lange tijd aan te komen, maar nu is het akkoord tussen de clubs daar volgens Romano. Bij de transfer is een historische som van 100 miljoen euro gemoeid.

Antony gaat een contract tekenen tot 2027 in Engeland, met een optie om het te verlengen tot 2028. In Manchester wordt de buitenspeler herenigd met Erik ten Hag, die Antony vanaf zijn eerste dag in Engeland al erg graag wil inlijven. Met de 100 miljoen die Ajax ontvangt voor Antony, wordt hij de duurste uitgaande transfer uit de Eredivisie allertijden. Dit record stond eerste op naam van Frenkie de Jong, die in 2019 voor 88 miljoen tekende bij FC Barcelona.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl