Hervatting Eredivisie cruciaal voor PSV: "Bepalen of ze kampioen worden"

PSV is de enige ploeg in de Eredivisie die nog niet verslagen is en dat leidt tot veel bewondering bij de concurrentie en de pers. Het puntje van kritiek is dat de Eindhovenaren nog geen tegenstander van formaat hebben getroffen in de Eredivisie.

Nu wacht een interlandperiode van het Nederlands elftal en daardoor is een nieuw blok opnieuw foutloos afgesloten, maar bij Veronica Offside laat Wim Kieft weten dat er na de interlands tegen Ierland en Gibraltar twee cruciale wedstrijden op de ploeg van Peter Bosz wachten. "Voor PSV komen nu twee moeilijke uitwedstrijden", begint de oud-spits.

"FC Twente en Feyenoord, maar als je in zo'n flow zit, heb je veel vertrouwen. Die twee wedstrijden bepalen voor PSV of ze kampioen worden. Tegenstanders lopen steeds achteruit tegen PSV, terwijl Almere City het vast durft te zetten tegen Ajax. Tegenstanders van PSV hebben de angst dat het meer wordt dan 3-0 of 4-0", zegt de tafelgast. De Eindhovenaren beginnen met een bezoek aan De Grolsch Veste en gaan een week later naar De Kuip.

Feyenoord-doelman vertrekt