FC Twente-speler die zondag onwel werd in spelersbus ontslagen uit het ziekenhuis

De speler van FC Twente die zondag onwel werd in de spelersbus van de Tukkers is ontslagen uit het ziekenhuis. Wie de speler is, wil de club uit Enschede nog niet bekent maken.

Na de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-0 verlies) werd een speler van FC Twente onwel. De spelersbus van de Tukkers moest langs de snelweg stoppen, om de situatie zo onder controle te krijgen. Voetbal International meldt maandagavond dat de desbetreffende speler ontslagen is uit het ziekenhuis. In het ziekenhuis zijn onderzoeken uitgericht. FC Twente wil nog niks kwijt over de uitslag van deze onderzoeken. 

Leon ten Voorde, clubwatcher van FC Twente, vertelde bij ESPN meer over het voorval: "De speler is min of meer in elkaar gezakt en buiten bewustzijn geraakt. Er was grote paniek in de spelersbus. De bus heeft gelijk op de vluchtstrook op de A1 in de buurt van Apeldoorn geparkeerd." 

Over de naam van de speler wil FC Twente nog niks kwijt. "Met de speler en zijn familie wordt wel overlegd om het naar buiten te brengen", aldus Ten Voorde.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers