Binnen kijken: Jurriën Timber koopt bizar appartement in Amsterdam

Klaarblijkelijk was het halve Nederlands elftal met vastgoed bezig tijdens het WK. Nu blijkt namelijk dat Jurriën Timber tijdens het WK een fantastisch appartement heeft gekocht aan de Zuid-As in Amsterdam.

Dit kostte het appartement van Jurriën Timber

Het nieuwe appartement van Jurriën Timber bevindt zich op de 14de woonlaag van een prestigieus appartementencomplex aan de Amsterdamse Zuid-As. Voor zijn nieuwe 5-kamer appartement betaalde de Ajax-verdediger en international 1,6 miljoen euro. De hypotheek bedraagt 900.000 euro, dus investeerde de pas 21-jarige Timber liefst 700.000 euro eigen geld. Van de koopsom is 100.000 euro gereserveerd voor een parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex. Overigens is de verwachting dat hij hier zelf gaat wonen. Dat levert misschien minder rendement op dat het beleggen in vastgoed, zoals een andere Oranje-international doet, maar door waardestijging kan Timber op termijn toch een mooie winst maken.

Wat krijgt Jurriën Timber voor zijn geld?

Zoals we bij bekendeburen.nl kunnen zien bestaat het uiterst luxe appartement uit 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarbij is er een open keuken met verschillende inbouwapparatuur en een keukeneiland met zitplaatsen. Ook buiten is het goed toeven, want het riante terras van liefst 60 vierkante meter ligt op het zuiden.

Overigens waren niet alleen de spelers bezig met vastgoed. Ook bondscoach Louis van Gaal sloeg zijn slag tijdens het WK.