Slot feliciteert Ten Hag en hekelt Ajax-geruchten: "Hoeveel duidelijker moet ik zijn?"

Arne Slot heeft felicitaties aangeboden aan Erik ten Hag, die naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe manager van Manchester United wordt. De trainer van Feyenoord is echter niet blij met vragen over een mogelijke overstap naar Ajax.

"Als de berichten kloppen, is dat absoluut een felicitatie waard", vertelde Slot woensdag tijdens de persconferentie in aanloop naar de Conference League-wedstrijd tegen Slavia Praag. 

"Het is heel bijzonder dat straks bij zo'n grote club een Nederlandse trainer aan het roer zal staan. Dat is ook voor het Nederlandse trainersgilde een hele goede zaak", concludeerde de 43-jarige coach.

Ajax

Slot wordt veelvuldig genoemd als mogelijke opvolger van Ten Hag. "Ik heb al heel vaak gezegd dat ik me er geen enkele voorstelling van kan maken. Hoeveel duidelijker moet ik zijn? Dit is een fantastische tijd om trainer te zijn van Feyenoord".

"We spelen de kwartfinale van de Conference League! Ik hoop dat ik het nu wederom duidelijk heb gemaakt. Gebruik dit antwoord zo lang het Ajax niet is gelukt nieuwe trainer te vinden", aldus Slot.