PSV heeft derde zomeraankoop binnen; Mwene gepresenteerd

Philipp Mwene (27) is na Joël Drommel (FC Twente) en André Ramalho (Red Bull Salzburg) de derde zomeraankoop van PSV. Inmiddels hebbben de Eindhovenaren hem ook gepresenteerd.

De Oostenrijkse vleugdverdediger, die zowel aan de linker- als rechterkant uit de voeten kan, komt over van FSV Mainz.  Hij wordt de back-up van Philipp Max en Jordan Teze.

PSV betaalt geen transfersom voor Mwene, omdat zijn contract bij Mainz afliep. Mwene speelde naast Mainz voor VfB Stuttgart en FC Kaiserslautern en kwam afgelopen seizoen tot twintig optredens in de Bundesliga. 

Spelerspaspoort Phillipp Mwene, profiel, leeftijd, geboortedatum

Phillipp Mwene spelerspaspoort psv, mainz, transfervrij

Reactie Mwene op transfer naar PSV

“De eerste indruk die ik van PSV heb gekregen is enorm goed”, zegt Mwene in een eerste reactie. “Het stadion en de trainingsfaciliteiten zien er fantastisch uit. PSV is een grote club, die veel prijzen heeft gewonnen en ieder jaar strijdt om de titel. Naar die uitdaging was ik op zoek. Op het veld zal ik alles geven. Ik ben multifunctioneel en speel waar de coach denkt me het best te kunnen gebruiken. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van deze club.”

Technisch directeur John de Jong over aankoop Mwene

“Phillipp is een multifunctionele speler, die zowel rechts als links in de verdediging en op het middenveld uit de voeten kan. Hij heeft afgelopen seizoen nagenoeg alles bij Mainz gespeeld en voegt de mogelijkheid om meer te variëren aan onze selectie toe. Met zijn 27 jaar zit Phillipp in de bloei van zijn carrière en hij heeft getoond zich staande te kunnen houden in één van de sterkste competities van Europa”

Vriendin van Philipp Mwene 

Philipp Mwene komt niet alleen naar Eindhoven. Zijn vriendin Natalie komt met hem mee.  Foto's van de vriendin van Philipp Mwene

Video, beelden interview met Mwene

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl