Feyenoord-fans weten het na Ajax-afgang in Johan Cruijff Schaal zeker: "Berghuis als mol gestuurd"

Aanvankelijk waren Feyenoord-fans des duivels dat Steven Berghuis de overstap maakte naar Ajax, maar na de kansloos verloren Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-4) weet Het Legioen het zeker: Steven Berghuis is als mol naar Ajax gestuurd om de boel in Amsterdam te ontregelen: "Heel slim van Feyenoord." Berghuis werd twintig minuten voor tijd gewisseld en speelde een teleurstellende wedstrijd.

"Berghuis gewend aan verliezen in de Johan Cruijff ArenA"

Ajax accepteert schorsing voor Nicolás Tagliafico

Johan Derksen fikt Nicolás Tagliafico af na Johan Cruijff Schaal: "Hij is geen winnaar"

Wat een feest! Uitvak in de Johan Cruijff ArenA ontploft na 0-4 zege PSV op Ajax (VIDEO)

Afgang Ajax compleet tegen PSV: Yorbe Vertessen en Mario Götze bepalen eindstand op 0-4!

Ajax-fans slopen Ajacied na dramatische eerste helft tegen PSV: "Hem echt meteen verkopen!"

Nicolas Tagliafico krijgt voor rust na krankzinnige actie directe rode kaart tegen PSV (VIDEO)

VIDEO GOAL: Ajax - PSV 0-2 (twee prachtige treffers Noni Madueke)

Terecht of niet? Gelijkmaker Ajax (Haller) tegen PSV wordt na buitenspel Tadic afgekeurd