Valentijn Driessen schuift Ajacied naar voren als vervanger van Donny van de Beek

Nu Donny van de Beek geblesseerd is en het EK mist, heeft Frank de Boer de mogelijkheid om een vervanger op te roepen. Dat doet hij echter niet, want volgens de bondscoach is het niet ideaal om nu nog aan te sluiten. Valentijn Driessen snapt daar niks van. In De Telegraaf stelt hij dat Devyne Rensch dé ideale speler zou zijn om nu bij Oranje te halen.

"Waarom Devyne Rensch niet alsnog selecteren? Kijk wat een geweldige indruk zijn Ajax-clubgenoten Jurriën Timber en Ryan Gravenberch dezer dagen bij het grote Oranje maken. Zij lijken zich in de basis te spelen. Als De Boer hun kwaliteiten tenminste op waarde weet te schatten."

"Rensch blijft overeind op het hoogste niveau"

Rensch heeft zich op het hoogste niveau bewezen en dus is de keuze volgens Driessen snel gemaakt: "Rensch heeft bewezen de kwaliteiten te bezitten om overeind te blijven op het hoogste niveau. In de Nederlandse Eredivisie bij kampioen Ajax en tijdens het Europa League-avontuur van de Amsterdammers. Met die achtergrond blijft het onbegrijpelijk dat Erwin van de Looi hem in de eindfase van het EK met Jong Oranje slechts als wisselspeler zag en dat De Boer hem ook al over het hoofd zag voor een plaats in de voorselectie van Oranje."

Zou De Telegraaf door deze suggestie van Driessen weer als Ajax-krant worden gezien? Eerder liet hij weten dat die kritiek hem weinig doet.

Driessen in Kick-Off over het EK en Frank de Boer

Feyenoord-doelman vertrekt