11 spelers die deze zomer nog een transfer willen maken

Deze elf spelers hopen nog op een transfer deze zomer, omdat ze graag een nieuwe stap willen maken, of omdat ze overbodig zijn geworden bij hun club.

André Onana - Ajax

Dat Onana weg wil bij Ajax is geen verrassing meer. De doelman zit voorlopig nog een dopingschorsing uit, maar zou desondanks naar een nieuwe club willen. Een overstap naar Olympique Lyon liet hij zelf stuklopen en ook Arsenal, die voor hem in de markt was, heeft inmiddels een nieuwe doelman. De vraag is dus of hij nog een club gaat vinden.

Derrick Luckassen - PSV

Bij AZ was Luckassen een van de betere spelers, maar bij PSV kwam de verdediger nooit echt uit de verf. De verdediger is ondertussen verhuurd geweest aan Hertha BSC, Anderlecht en Kasimpasa, maar keerde deze zomer weer terug in Eindhoven. Bij PSV heeft hij geen toekomst en dus hoopt hij nog op een transfer.

Riechedly Bazoer - Vitesse

De bij Vitesse opgebloeide Bazoer hoopt deze zomer nog een stap te kunnen maken. De tijd begint te tikken voor de verdediger, die inmiddels heeft gezegd eventueel bij Vitesse te willen blijven als zij zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. Bazoer zelft zegt dat er iets speelt, maar het is niet duidelijk met welke club. Marseille deed eerder deze zomer een bod, maar die werd afgewezen door Vitesse.

Nicolas Tagliafico - Ajax

De Argentijn Nico Tagliafico is de laatste weken uit het zicht verdwenen na zijn rode kaart tegen PSV in de Johan Cruijff Schaal. De linksback heeft zijn schorsing er inmiddels op zitten en mag komend weekend tegen Vitesse weer in actie komen. Ondertussen hoopt hij nog altijd op een transfer, maar er lijken geen clubs echt concreet. De rode kaart tegen PSV zal ook niet mee hebben geholpen. 

Jurgen Ekkelenkamp - Ajax

Ook Jurgen Ekkelenkamp hoopt op een vertrek bij Ajax. De middenvelder lijkt in Amsterdam niet verder te gaan komen dan zo nu en dan een invalbeurt en dus wordt het tijd dat hij echt gaat spelen. Ajax zou al lange tijd in onderhandeling zijn met Hertha BSC. De Duitsers gaven enkele weken geleden toe dat ze Ekkelenkamp graag binnen willen halen, maar afgerond is de transfer nog altijd niet. 

Joey Veerman - sc Heerenveen

De smaakmaker van sc Heerenveen steekt niet onder stoelen of banken dat hij wil vertrekken uit Friesland. Zelf zag hij een overstap naar Feyenoord wel zitten, maar die kunnen de middenvelder niet betalen. Ook Hellas Verona is concreet voor Veerman, maar het bod van vijf miljoen is door Heerenveen van tafel geveegd. De Friese club wil minstens tien miljoen zien. Een bedrag dat Veerman zelf overigens veel te hoog vindt. 

Teun Koopmeiners - AZ

Bij AZ is deze zomer een flinke leegloop gaande. Sleutelspelers Boadu, Bizot, Stengs en Svensson vertrokken uit Alkmaar en ook Teun Koopmeiners hoopt nog op een transfer. De aanvoerder van AZ sprak met een aantal clubs, maar tot een transfer kwam het niet. De vraag is of er nog iets gaat gebeuren. Bekend is dat Atalanta, AS Roma, Napoli, Arsenal en Stade Rennes geïnteresseerd waren.

Mohamed Ihattaren - PSV

Voor Mohamed Ihattaren is er geen toekomst meer bij PSV. Trainer Roger Schmidt heeft aangegeven dat hij het talent niet meer nodig heeft en dus mag hij vertrekken. Ondanks dat is het erg stil rondom de middenvelder. Op dit moment is alleen bekend dat AS Monaco geïnteresseerd zou zijn in Ihattaren.

Oussama Tannane - Vitesse

Naast Bazoer hoopt ook Tannane op een vertrek bij Vitesse. De aanvaller kende vorig seizoen een sterk jaar en hoopt op een stap vooruit, maar maakte zich deze voorbereiding onmogelijk in Arnhem door zich met overgewicht te melden. De aanvaller zat daardoor een tijdje niet bij de selectie. Inmiddels lijkt dat weer vergeten en mag hij weer spelen bij Vitesse. De kans dat er nog een transfer volgt deze zomer lijkt niet groot.

Georgios Giakoumakis - VVV-Venlo

De Griekse spits Giakoumakis werd vorig seizoen topscorer van de Eredivisie, maar degradeerde wel met VVV-Venlo. Hij wil graag vertrekken uit Venlo en inmiddels zijn Werder Bremen, Celtic en een club uit Qatar concreet voor de spits. Zelf zou hij graag naar Werder Bremen vertrekken, maar die kunnen vooralsnog niet voldoen aan zijn salariseisen. 

David Neres - Ajax

Sinds de komst van landgenoot Antony is David Neres niet meer zeker van een basisplaats bij Ajax. Ook de komst van Steven Berghuis en Mohamed Daramy helpen niet mee. De aanvaller zou graag vertrekken uit Amsterdam en lijkt door de komst van Daramy zelfs richting de uitgang geduwd te worden. Marc Overmars gaf namelijk aan dat ze Neres graag willen verkopen. Overigens zijn er geen clubs concreet voor de aanvaller. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl