'Ajax verwacht binnen nu en 48 uur afscheid te nemen van Martínez'

Lisandro Martínez lijkt de uitgang bij Ajax te hebben gevonden. De Argentijnse verdediger wordt in verband gebracht met Premier League-grootmachten Manchester United en Arsenal. De Telegraaf is er zeker van dat de Amsterdammers flink wat geld gaan verdienen aan de transfer. 

Ajax heeft al twee aanbiedingen van Arsenal afgewezen, want de Amsterdammers verlangen bedrag tussen de 40 en 50 miljoen euro voor Martínez. Erik ten Hag, zijn oude trainer, hoopt zich te kunnen mengen in de strijd om de handtekening van de Argentijn. Manchester United heeft echter nog geen bod uitgebracht. "Martínez staat hoog op het verlanglijstje van Erik ten Hag", aldus Marcel van der Kraan, chef Telesport.

"Dus ik verwacht de komende 24 tot 48 uur grote ontwikkelingen. Martínez zal zijn hoop ook gevestigd hebben op United", vervolgt hij. Het laatste bod van veertig miljoen euro werd afgewezen en dat betekent dat de Londenaren in de buurt komen. Van der Kraan verwacht vuurwerk op korte termijn. "Als Arsenal er nog een keer overheen gaat, zal Ajax écht flink cashen. Dan gaan ze richting de 45 of 50 miljoen. Dat is het voordeel als twee clubs bieden, dan gaat het ineens omhoog".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl