'Ajax verwacht binnen nu en 48 uur afscheid te nemen van Martínez'

Lisandro Martínez lijkt de uitgang bij Ajax te hebben gevonden. De Argentijnse verdediger wordt in verband gebracht met Premier League-grootmachten Manchester United en Arsenal. De Telegraaf is er zeker van dat de Amsterdammers flink wat geld gaan verdienen aan de transfer. 

Ajax heeft al twee aanbiedingen van Arsenal afgewezen, want de Amsterdammers verlangen bedrag tussen de 40 en 50 miljoen euro voor Martínez. Erik ten Hag, zijn oude trainer, hoopt zich te kunnen mengen in de strijd om de handtekening van de Argentijn. Manchester United heeft echter nog geen bod uitgebracht. "Martínez staat hoog op het verlanglijstje van Erik ten Hag", aldus Marcel van der Kraan, chef Telesport.

"Dus ik verwacht de komende 24 tot 48 uur grote ontwikkelingen. Martínez zal zijn hoop ook gevestigd hebben op United", vervolgt hij. Het laatste bod van veertig miljoen euro werd afgewezen en dat betekent dat de Londenaren in de buurt komen. Van der Kraan verwacht vuurwerk op korte termijn. "Als Arsenal er nog een keer overheen gaat, zal Ajax écht flink cashen. Dan gaan ze richting de 45 of 50 miljoen. Dat is het voordeel als twee clubs bieden, dan gaat het ineens omhoog".

Feyenoord-doelman vertrekt