Ronald Koeman opnieuw met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Ronald Koeman is donderdagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis, zo laat FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta aan Spaanse media weten. Die weten ook te melden dat Koeman kampte met een angstaanval, vermoedelijk veroorzaakt door stress. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem.

Laporta heeft Koeman verteld het voorlopig rustig aan te doen: "Hij liet ons schrikken, maar het gaat goed met hem. Hij moest naar het ziekenhuis, maar ik heb hem gesproken. Ik heb verteld dat hij rustig aan moet doen."

Er is veel onduidelijk over de toekomst van Koeman bij Barça, want achter de schermen zou de Spaanse topclub druk bezig zijn met zijn opvolging en duidelijkheid heeft hij nog niet. Onlangs liet Koeman nog weten zich niet druk te maken. Het is voor de tweede keer in een jaar dat de voormalig bondscoach van Oranje met spoed wordt opgenomen, want ruim een jaar geleden kampte Koeman met hartproblemen.

Update 15:39 uur: kamp-Koeman ontkent berichtgeving Laporta

Volgens Wasserman, het bedrijf dat de belangen van de trainer van Barça behartigt, ging het slechts om een routinecontrole en niks meer: "De woorden over een paniekaanval waren overdreven. Ronald is naar het ziekenhuis gegaan om zijn bloeddruk te laten testen: een routinecheck voor mensen met een medische achtergrond. Wij vinden het vervelend hoe dit in de media is gekomen."

Ronald Koeman over zijn hartproblemen

Feyenoord-doelman vertrekt