Trouwplannen Hélène Hendriks? "Als hij me vraagt"

Hélène Hendriks reageerde vrijdagavond in de SBS6-talkshow Vandaag Inside op de geruchten dat ze op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen.

"Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren dit jaar, maar dan moet wel iemand mij vragen."

Over het liefdesleven van Hélène is weinig bekend. Heeft Hélène Hendriks een vriend, lees het antwoord hier.

Over de vriend van Hélène Hendriks

In een interview met De Telegraaf eind 2021 zei ze: "Het is niet om mysterieus of geheimzinnig te doen, maar ik praat eigenlijk niet zo snel over mijn privéleven. Of eigenlijk over mijn liefdesleven, zo moet ik het goed zeggen. En dat is niet omdat ik dat niet zou willen, maar het kan ook weleens zijn dat er een andere partij is die zegt: ‘Nou, dat wil ik liever niet’ of ‘Ik wil niks met de media te maken hebben."

In een interview met Story in oktober 2023 bleef ze nog steeds vaag. ‘Ik heb een relatie. Meer hoeft men niet te weten. Ik ben gelukkig met hem, maar hij wil niet in de belangstelling staan en dat respecteer ik. Presenteren is mijn werk en thuis is thuis’, legde ze uit."

Update april 2024: Inmiddels lijkt de vriend van Hendriks bekend, het zou gaat om Frans Vinju.

Trouwplannen Hélène Hendriks

Volgens Weekblad Party zal het echter niet lang meer duren voordat de twee hun liefde bekronen met een huwelijk, althans, volgens de geruchtenmolen.  

Hélène Hendriks reageerde er gevat op bij Vandaag Inside. "Het stond in een of ander roddelblad. Die moeten ook een verhaal maken. Dan staat er bij, dat ze misschien wel gaat trouwen dit jaar. En vervolgens wordt het: ze gaat trouwen. En dan bellen ze me op, en zeg ik: 'nou nee'. En staat er daarna: ze gaat trouwen. Ach, prima wat ze schrijven. Het kan natuurlijk nog gebeuren als iemand me vraagt. Komt er toch nog een trouwerij dit jaar."

Al ziet ze zichzelf wel ooit in een mooie trouwjurk, en die moet er dan ongeveer zo uit zien...

Lees hier: Alles over Helene Hendriks