Wie is Oussama El Azzouzi, de vervanger van Mats Wieffer?

Feyenoord ziet volgens 1908.nl in Oussama El Azzouzi, de vervanger van Mats Wieffer. Dit is alles wat je moet weten over de international van Marokko en zijn mogelijke transfer naar Feyenoord.

Wie is Oussama El Azzouzi?

In zijn rol als dynamische defensieve middenvelder heeft Oussama El Azzouzi in het shirt van Bologna indruk gemaakt bij Feyenoord. De 5-voudig international van Marokko moet de vervanger worden van de naar Engeland vertrokken Mats Wieffer.

Waar en wanneer is Oussama El Azzouzi geboren?

Oussama El Azzouzi werd op 18 mei 2001 geboren in Veenendaal en heeft Marokkaanse roots, zo is hij international bij Marokko.

Hoe is het contract van El Azzouzi?

El Azzouzi staat tot medio 2027 onder contract bij Bologna, met een optie voor een extra seizoen.

Wat kost Oussama El Azzouzi?

De geschatte marktwaarde van Oussama El Azzouzi ligt op tweeënhalf miljoen euro. Hij ligt nog tot medio 2027 vast bij Bologna.

Wat zijn de statistieken van El Azzouzi?

Afgelopen seizoen kwam Oussama El Azzouzi 20 keer uit voor Bologna. Hierin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists. Bij de nationale ploeg van Marokko staat de teller op vijf wedstrijden.

Bij welke clubs speelde El Azzouzi?

Oussama El Azzouzi maakte in de zomer van 2023 de overstap van Royale Union Saint-Gilloise naar Bologna. Daarvoor speelde hij bij FC Emmen en begon zijn carrière in de jeugd van Vitesse, waarna hij ook nog in de jeugd van FC Groningen speelde.

  • Bologna FC 1909 (2023 - heden)
  • Royale Union Saint-Gilloise (2022 - 2023)
  • FC Emmen (2021 - 2022)
  • FC Groningen (Jeugd 2018 - 2021)
  • VV DOVO (Jeugd)
  • Vitesse (Jeugd)

Interview Oussama El Azzouzi

Lees hier hoe Mats Wieffer zich in de top 10 duurste uitgaande transfer van Feyenoord voegt.

Feyenoord-doelman vertrekt