Van Nistelrooij heeft geen plek meer voor aanvaller: verhuur behoort tot de opties

PSV verkocht Noni Madueke en Cody Gakpo en versterkte zich onlangs met Fábio Silva. Op de persconferentie voorafgaand aan de Eredivisie-speelronde dit weekend heeft Ruud van Nistelrooij door laten schemeren dat Yorbe Vertessen verhuurd mag worden. Door de komst van Silva is het uitzicht op speeltijd dusdanig geslonken voor de Belgische spits en daardoor mag hij ergens anders ervaring op doen.

Vertessen voegde zich op jonge leeftijd al bij de jeugdopleiding van PSV en doorliep deze tot aan het eerste elftal. Dit seizoen komt de Belgische spits echter nauwelijks in de plannen voor van trainer Van Nistelrooij en met de komst van Silva lijkt het uitzicht op speeltijd alleen maar minder te zijn geworden. Eerder wist het Eindhovens Dagblad al te vertellen dat Vertessen in de belangstelling stond van Royal Antwerp. Daarnaast wordt PSV nadrukkelijk in verband gebracht met een aanvallende versterking. De wens hiervoor werd opnieuw uitgesproken door Van Nistelrooij tijdens de perscoonferentie. Kamaldeen Sulemana is een van de namen die worden genoemd in Eindhoven.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl