Duurste Eredivisie-spelers na transferupdate

Vijf Ajacieden, vier Feyenooder en twee spelers van PSV sieren het duurste Eredivisie-elftal na de marktwaarde-updates van Transfermarkt. De prestigieuze website bracht onlangs flink wat updates, ook aan spelers uit de Eredivisie. Dit is het elftal van spelers met de hoogste marktwaardes.

Tussen de palen is er plek voor Feyenoord-goalie Justin Bijlow, die geschat wordt op een waarde van dertien miljoen euro. In de verdediging zien we teamgenoten Tyrell Malacia (zeventien miljoen) en Lutsharel Geertruida (twaalf miljoen) terug op de vleugels. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Ajacieden Lisandro Martínez en Jurrïen Timber die beide een marktwaarde hebben van in de dertig miljoen euro.

Op het middenveld is er ook plek voor teamgenoot Ryan Gravenberch, die met een marktwaarde van 35 miljoen een van de waardevolste spelers is uit het team. Dezelfde waarde zien we terug bij zijn teamgenoten in de aanval: Sébastien Haller en Antony. Orkün Kökcü is met een waarde van 22 miljoen euro de duurste Feyenoorder. Op het middenveld zien we ook de eerste PSV'er terug, namelijk Ibrahim Sangaré met een marktwaarde van 24 miljoen euro. In de aanval is Cody Gakpo met dertig miljoen de duurste speler van PSV.

Spelers die het team net aan niet redden zijn Luis Sinisterra (25 miljoen), Edson Álvarez (22 miljoen), Noni Madueke (18 miljoen) en Marcos Senesi (17 miljoen). De enige speler buiten de traditionele top is Jepser Karlsson van AZ. De Zweed heeft een marktwaarde van veertien miljoen euro.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl