'PSV moet transferrecord verbreken voor ideale opvolger Gakpo'

Cody Gakpo wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. PSV heeft met Jesper Karlsson de ideale opvolger al geïdentificeerd. Dat meldt De Telegraaf. AZ, de huidige werkgever van de Zweedse aanvaller, zet echter hoog in, waardoor naar verluidt de Eindhovenaren het transferrecord moeten verbreken om de buitenspeler aan te kunnen trekken.

AZ verkocht diverse sterkhouder, waaronder Owen Wijndal, deze transferzomer en zal naar verluidt alleen meewerken aan vertrek van Karlsson bij een bedrag richting de 20 miljoen euro. Mocht PSV deze transfersom neerleggen, dan verbreekt de Zweed het record van Mateja Kezman. De Eindhovenaren betaalden in 2000 14 miljoen euro voor de spits, die zich later tot topscorer van de Eredivisie kroonde. 

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl