Statistieken Eredivisie 2021/2022

Het Eredivisie seizoen 2021/2022 is in volle gang. Daarom is het tijd om alle statistieken* eens door te nemen. Wie heeft de meeste doelpunten, beste passing en dribbels en welke doelman moet de meeste reddingen verrichten? Je lees het hier!

eredivisie

Topscorer Eredivisie 2021/2022

Ajax-spits Sébastien Haller voert het topscorersklassement aan met twaalf doelpunten. De Ivoriaan houdt hier Feyenoorders Bryan Linssen, 11 doelpunten, en Guus Til, 10 doelpunten, achter zich. In de strijd om de Willy van der Kuijlen-trofee krijgt het drietal aanvaller nog concurrentie van Löis Openda (Vitesse), Jesper Karlsson (AZ) en Ricky van Wolfswinkel (FC Twente).

AZ-aanvaller Jesper Karlsson is nog altijd de speler met de meeste schoten op doel. De Zweed heeft dit seizoen al dertig keer op het doel geschoten. Topschutters Haller en Til volgen met 27 en 25 schoten op doel.

Met het vertrek van Teun Koopmeiers naar Atalanta, moet er dit seizoen een nieuwe strafschoppenkoning opstaan. Dat lukt tot nu toe nog niet erg, want Van Wolfwinkel staat met drie benutte strafschoppen bovenaan in het klassement vanaf elf meter. Kijken we naar doelpuntenmakers uit directe vrije trappen, zijn Olivier Boscagli (PSV), Adam Maher (FC Utrecht), Rai Vloet en Kaj Sierhuis (Heracles), George Cox (Fortuna Sittard), Robin Maulun (Cambuur) de enige spelers die tot nu toe een vrije trap hebben raak geschoten dit seizoen.

Meeste assists Eredivisie 2021/2022

Ajax-aanvoerder Dušan Tadić is de speler die dit seizoen de meeste assists (22) achter zijn naam heeft staan. De aanvaller wordt achtervolgd door Cody Gakpo (PSV) met negen. Assists-koning Tadić is ook de speler met de meeste voorzetten dit seizoen, namelijk 109. Daley Blind (Ajax) is met zijn 1283 succesvolle passes de beste van de Eredivisie. Teamgenoten Jurriën Timber en Lisandro Matrinez volgen met 1262 en 1137 aangekomen passes.

Vaakst de nul gehouden Eredivisie 2021/2022

Remko Pasveer (Ajax) hield dit seizoen al dertien keer hun doel schoon en staat daarmee bovenaan de ranglijst. Justin Bijlow (Feyenoord) volgt met zeven wedstrijden zonder tegendoelpunt in de Eredivisie.

Meeste doelpunten tegen Eredivisie 2021/2022

Yannick van Osch (Fortuna Sittard) is met 46 tegendoelpunten de doelman die tot nu toe de meeste doelpunten om zijn oren kreeg. Op nummer twee staat Sonny Stevens (Cambuur) met 39 tegendoelpunten. Warner Hanh is de doelman met de meeste reddingen achter zijn naam, namelijk 75. Van Osch volgt met zeventig reddingen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl