Ajax maakt selectie bekend voor Europa League!

Ajax heeft maandagmiddag de spelerslijst bekend gemaakt voor de Europa League. De Amsterdammers vinden onder leiding van de aangestelde John Heitinga langzaam de goede vorm terug en deze zullen zij ook in Europa willen etaleren. 

In de selectie zitten weinig verrassingen. Ten opzichte van de lijst die Ajax in de zomer inleverde is alleen de Argentijnse doelman Gerónimo Rulli toegevoegd. Verder staan spelers als Jurriën Timber, Kenneth Taylor en Brian Brobbey op de B-lijst van de Amsterdammers. DIt komt omdat zij na 1 januari 1998 zijn geboren en al twee jaar vast in de jeugdopleiding van Ajax spelen. Hierdoor zijn er meer plekken vrij op de A-lijst en daar maken de 'Godenzonen' dan ook dankbaar gebruik van. De Amsterdammers hebben onder meer plek in geruimd voor talenten als Jorrel Hato (die afgelopen weekend zijn Eredivisie-debuut maakte), Silvano Vos en Gabriel Misehouy.

Ajax vs Union Berlin

Ajax neemt het in de Europa League op tegen Union Berlin. De Duitsers staan momenteel op een kanppe tweede plaats in de Bundesliga, achter Bayern München. Op 16 en 23 februari wordt het tweeluik gespeeld.