Serieuze belangstelling getoond voor 'nieuwe Matthijs de Ligt'

Als we Gazzetta dello Sport moeten geloven, staat Servisch toptalent Mateja Milovanevic in de belangstelling van enkele Italiaanse topclubs. Milovanevic speelt momenteel bij Ajax Onder-17, en doet het daar naar behoren. Het is dan ook niet voor niets dat de Serviër wordt bestempeld als ’de nieuwe Matthijs de Ligt’. 

Volgens de Italiaanse krant zouden AS Roma en Napoli serieuze interesse hebben getoond in de verdediger, die nog geen profcontract heeft getekend. Dit betekent dat de toekomstige club alleen een opleidingsvergoeding zal moeten betalen, wat financieel een flinke meevaller is voor de Italiaanse topclubs. De twee ploegen lijken daarom wel oren te hebben naar het wegkapen van Milovanevic. 

Zelf concludeerde Milovanevic onlangs in gesprek met Servische media: "Ik ben geen typische verdediger die zijn tegenstander opvreet. Dit is wel een punt van verbetering, waar elke dag aan wordt gewerkt", aldus de 17-jarige die in de zomer van 2018 Sparta Rotterdam verruilde voor de Amsterdammers. 

Bekijk zijn hoogtepunten hier

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt