Dronken Ajax-directeur misdraagt zich in nachtleven

Ajax-directeur Rutger Arisz heeft zich na de Champions League-wedstrijd op 27 november van Ajax tegen AEK Athene misdragen in het Griekse nachtleven. Dat schrijft De Telegraaf zaterdagochtend. De operationeel directeur zou zich in dronken toestand schuldig hebben gemaakt aan 'ongewenste intimiteit'.

Meerdere businessclub-leden en sponsors zouden dit hebben bevestigd tegenover de ochtendkrant. De Telegraaf schrijft: De ongewenste intimiteit bestond eruit dat Arisz diverse personen in het gezelschap van een Ajax-sponsor en -businessclubleden ‘optilde met een worstelgreep, die pijnlijk en niet plezierig was’. Meerdere personen onder wie een medewerker van sponsor ABN AMRO gaven aan hier niet van gediend te zijn, maar dat weerhield Arisz er niet van door te gaan met zijn ‘wangedrag’.

Ajax bevestigt dat Arisz had gedronken. "Hij laat weten dat het niet zijn bedoeling was hier mensen mee te kwetsen en zal persoonlijk zijn verontschuldiging aanbieden bij de betrokkenen", laat de club weten in een reactie aan De Telegraaf. 

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Problemen directeuren Ajax: Jeroen Slop wil vertrekken, Rutger Arisz dronken’

Telegraaf: Financieel directeur Ajax wil nóg eerder vertrekken

Feyenoord-doelman vertrekt