Feyenoord mag blijven hopen: ‘Gnonto wil alléén naar Eredivisie’

Feyenoord mag nog altijd blijven hopen op de komst van Wilfried Gnonto. De Italiaanse spits van FC Zürich wil volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl alléén naar de Eredivisie. Hiermee zou Gnonto afzien van interesse uit Duitsland en België. Echter wacht Feyenoord nog een zware kluif met zijn huidige werkgever. Deze zou de vraagprijs van Gnonto hebben verhoogd.

De transfer van Wilfried Gnonto naar Feyenoord leek al zo goed als rond, maar volgens het doorgaans betrouwbare KuipTalk is de transfer allesbehalve een zekerheid meer. Het medium schreef eerder op Twitter dat Feyenoord dichtbij een deal was van 4+3 miljoen euro. Maar FC Zürich zou ongeveer 10 miljoen euro verlangen voor de aanvaller.

Mogelijk vertrek van Kökcu

Ondertussen moet Feyenoord rekening gaan houden met een vertrek van Orkun Kökcu. De Turkse middenvelder zou zomaar eens kunnen gaan tekenen bij RB Leipzig. Volgens 1908.nl zou de Duitse club zoeken naar een vervanger voor de naar Leeds United vertrekkende Tyler Adams. Kökcu zou al langer onder interesse staan van RB Leipzig.

Ook interessant