Herken je de 'eerder kalende' Jorrit Hendrix nog? Van kaal tot baal...

Herken je Jorrit Hendrix nog? In zijn tijd als PSV-speler zat er weinig haar op het hoofd van de middenvelder. Tegenwoordig heeft de 26-jarige Hendrix weer een hele bos haar op zijn hoofd. Hoe dit kan? Hij heeft onlangs een haartransplantatie gehad. 

Haartransplantatie

"Haar is super belangrijk voor mij, maar de laatste vijf jaar is het snel minder geworden. Ik ben er onzeker over", zei Hendrix voor de transplantatie. "Je wordt er veel mee geconfronteerd als profvoetballer. Als ik een week niet naar de kapper ga is de achterkant en zijkant niet in contrast. Als ik de straat op ga doe ik dan ook liever een petje op. Dan zien mensen niet dat ik zo jong ben en al geen haar meer heb."

Bos haar

Twaalf maanden later, eind 2021, heeft Hendrix ineens een enorme bos haar op zijn hoofd. De nieuwe middenvelder van Feyenoord is erg blij met zijn nieuwe bos haar. "Ik had dit nooit verwacht. Het is niet normaal wat ik nu heb. Voorheen was ik er onzeker over, nu is het top. Het maakt niet uit hoe het zit, ik ben er trots op dat ik het heb. Ik moet ook steeds foto's laten zien hoe ik was voor en na de operatie. Het blijft maar groeien, het is niet normaal."

jorrit hendrix haartransplantatie

jorrit hendrix haartransplantatie

jorrit hendrix haartransplantatie

jorrit hendrix haartransplantatie

Lees ook:Dit is de vriendin van Jorrit Hendrix

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers