PSG-directeur is woest en voelt zich genaaid door Ajax met Frenkie-transfer

Paris Saint-Germain is woedend op Ajax wegens de deal met Barcelona over Frenkie de Jong. Technisch directeur Antero Henrique voelt zich zelfs bedrogen door de Amsterdamse clubleiding. Dat meldt France Football-journalist Nabil Djellit.

PSG leek lange tijd verreweg de beste papieren te hebben om De Jong in te lijven, maar de Ajax-middenvelder vertrok uiteindelijk voor 75 miljoen euro (met een maximum van 86 miljoen euro) naar Barcelona. "Antero is bozer dan boos omdat de Nederlandse directeuren achterhielden dat ze achter Henriques rug om aan het onderhandelen waren met Barcelona en het bestaan van dergelijke contacten ontkenden toen Henrique om opheldering vroeg. Hij heeft het gevoel dat hij voor de gek is gehouden", aldus Djellit.

PSG ontevreden met technisch directeur

Antero Henrique staat er ondertussen zelf slecht op bij PSG. De Franse grootmacht zou volgens Franse media denken aan het beëindigen van de samenwerking; de technisch directeur wordt een gebrek aan slagvaardigheid verweten. De clubleiding rekent hem het mislopen van De Jong zwaar aan.

Feyenoord-doelman vertrekt