De Jong klaar voor bekerclash tegen FC Twente: "Willen beker winnen"

PSV neemt het donderdagavond nog één keer op in 2023 en ditmaal staat FC Twente voor de tweede keer dit seizoen tegenover de Eindhovenaren. In de Eredivisie werd er onlangs met 0-3 gewonnen door de ploeg van Peter Bosz, maar zo makkelijk wordt het ditmaal niet volgens Luuk de Jong.

Naast het feit dat FC Twente een oude werkgever van hem is, vindt hij het ook een goede ploeg. De Brabanders zijn er echter op gebrand om ook dit duel winnend af te sluiten. "Absoluut. De beker is een toernooi dat we willen winnen. Het wordt ook zeker geen makkelijke wedstrijd tegen FC Twente. "Ik vind dat gewoon een heel goede ploeg", laat de aanvoerder optekenen in gesprek met Voetbal International.

Bij de 0-3 zege in De Grolsch Veste moesten de bezoekers van donderdagavond al snel afscheid nemen van Mees Hilgers, want hij werd na een stevige tackle op Hirving Lozano van het veld gestuurd. "We wonnen daar wel met 3-0, dat was misschien iets vertekend door de rode kaart. Al vond ik ons zeker goed aan die wedstrijd beginnen en was het ook terecht dat we daar wonnen. Maar ik blijf Twente een goed team vinden en daar moeten we ons goed voor opladen", aldus De Jong. De aftrap is om 21:00 uur in het Philips Stadion.