'Groot nieuws uit Rotterdam: Leroy Fer lijkt contract bij Feyenoord te verlengen'

Lange tijd leek Leroy Fer op weg naar Besiktas, maar het Algemeen Dagblad schrijft dinsdagochtend dat het er alle schijn van heeft dat hij zijn aflopende contract in Rotterdam toch gaat verlengen. Bij Feyenoord zou het vertrouwen flink zijn gegroeid dat de sterkhouder 'gewoon' blijft. Ook Eric Botteghin gaat naar verluidt zijn contract verlengen.

De krant vervolgt: "Feyenoord heeft goede hoop dat Leroy Fer bijtekent. Dat wordt deze week definitief bekend. Dat laatste geldt ook voor verdediger Eric Botteghin. De Braziliaanse routinier heeft een aanbieding voor een extra jaar in beraad. Daarnaast rekent Advocaat erop dat de club later in de zomer (naast Diemers red.) nóg een middenvelder kan aantrekken."

Mark Diemers

Want dat Diemers komt, lijkt een zekerheid. Feyenoord betaalt volgens de krant nog geen miljoen euro voor de middenvelder van Fortuna Sittard: "Mark Diemers wordt de eerste aanwinst van Feyenoord voor komend seizoen. De 26-jarige middenvelder en de clubleiding van de Rotterdammers zullen de overgang op korte termijn officieel afronden. De transfersom voor de speler van Fortuna Sittard ligt onder een miljoen euro. FC Groningen was zoals bekend al geruime tijd in onderhandeling met Diemers, maar tot een handtekening kwam het niet."