PSV-fans maken zorgen kenbaar: "Dacht dat 'ie slimmer was..."

PSV is momenteel in het Spaanse Estepona om zich voor te bereiden op een bomvolle tweede seizoenshelft. De Eindhovenaren spelen in de openingsmaand namelijk mogelijk twee bekerduels tegen FC Twente en Feyenoord, drie competitiewedstrijden en beginnen in februari aan de achtste finale van de Champions League.

De ploeg van Peter Bosz presteert fantastisch en maakt internationaal indruk. Ondertussen zijn de Brabanders ook bezig om alvast naar volgend jaar te kijken en het definitief overnemen van huurlingen is een zaak voor Earnest Stewart, technisch directeur van PSV. Sergino Dest is één van die huurlingen en hij heeft naar verluidt een koopoptie met een waarde van zo'n tien miljoen euro.

In gesprek met ESPN laat hij zich uit over een mogelijk langer verblijf in de Brabantse stad. "Het is sowieso leuk om te horen, dat ze dat willen doen, maar uiteindelijk vind ik het nu nog te vroeg om het daar al over te hebben. Er kan nog heel veel gebeuren. Ik wil sowieso kampioen worden met PSV, de beker winnen en heel ver komen in de Champions League. We kunnen records breken, dus ik ben nog niet gefocust op waar ik volgend jaar ga zijn", aldus de Amerikaanse huurling.

Twijfels bij PSV-fans

Die uitspraak zorgt voor paniek bij de achterban uit Eindhoven. Zij hadden graag gehoord dat de vleugelverdediger, die wordt uitgeleend door FC Barcelona, ook had uitgesproken dat hij een langer verblijf in het Philips Stadion. Op X wordt al snel duidelijk dat men er niet gerust op is....

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers