Ihattaren haalt huis uit verkoop, financiële problemen opgelost?

Het gaat de laatste dagen veel over de ontwikkelingen rondom Mohamed Ihattaren, maar helaas niet omdat hij zo'n geweldige doelpunten maakt of assists geeft. Zijn leven lijkt totaal op zijn kop te staan en ook zijn avontuur bij Samsunspor duurde slechts een aantal dagen. Nu heeft hij zijn huis uit de verkoop gehaald.

Dat meldt voetballershuizen.nl! De voormalig sterspeler van PSV kwam de laatste weken in opspraak omdat hij schulden zou hebben en volgens De Telegraaf zou er zelfs beslag zijn gelegd op zijn woning in Vleuten. Dit had te maken met een schuld van zo'n 5.000 euro. Dit zijn zaken die allemaal al speelde toen Ihattaren bij Ajax speelde en zelfs de club was ook betrokken.  "Ajax zei dat ze beslag zouden kunnen leggen op zijn salaris, maar daarna heb ik nooit meer iets van hen gehoord", klinkt het.

"Ihattaren zei zelf nog het geld contant te komen brengen, maar later reageerde hij niet meer op mijn berichten en heeft hij mij zelfs geblokkeerd. Ook zijn broers, die erbij waren toen hij de meubels voor zijn moeder kocht, zeggen niets meer met hem te maken te hebben", aldus een eigenaar van één van zijn schuldeisers. Er is al ruim een ton verlies geleden op het huis, maar inmiddels is het niet meer op de markt. Neem een kijkje in zijn huis.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers