Jonge PSV-fan schuift wel erg opvallende naam naar voren als nieuwe spits

De geruchtenmolen draait op volle toeren, ook in Eindhoven. PSV zag spitsen Eran Zahavi en Maxi Romero vertrekken en ook buitenspeler Bruma is weg uit Eindhoven. En dus zijn aanvallende versterkingen welkom. Een terugkeer van Luuk de Jong naar het Philips Stadion behoort tot de mogelijkheden. Alleen heeft een jonge PSV-fan in gesprek met ESPN een andere oud-speler in gedachte die hij graag terug ziet in Eindhoven...

"Ik was vroeger altijd fan van Toivonen. Ik zou het hartstikke mooi vinden als hij terugkomt", aldus de jonge PSV-fan in gesprek met ESPN.

Ola Toivonen streek in januari 2009 neer in Eindhoven. PSV betaalde destijds 4 miljoen euro aan Malmö FF voor de Zweed. Hij kwam in totaal 198 keer in actie voor PSV en wist 78 keer te scoren. In 2012 won hij de KNVB beker en in 2013 de Johan Cruijff schaal. In de winterstop van het seizoen 2013-14 verkochten de Eindhovenaren Toivonen voor 2,5 miljoen euro aan Stade Rennes. Hierna speelde de 64-voudig international van Zweden nog voor Sunderland, Toulouse en Melbourne Victory. Toivonen staat sinds 2020 weer onder contract bij Malmö FF. De 35-jarige aanvaller speelde in het huidige seizoen tot nu toe alle wedstrijden voor de Zweedse topclub en kwam daarin drie keer tot scoren. 

Hieronder de beelden met de suggestie van de jonge PSV-fan (vanaf 0.46):

Feyenoord-doelman vertrekt