Mega afkoopsom Torino-spits trok Real Madrid juist aan: ''Hij kende Belotti niet eens"
Mega

Real Madrid-president Florentino Perez en Torino-voorzitter Urbano Cairo zijn laatst gezellig samen uit eten geweest. Lekker belangrijk zal je denken, maar dat etentje heeft er voor gezorgd dat Perez geïnteresseerd raakte in Torino-spits Andrea Belotti. En niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten, maar vanwege zijn torenhoge afkoopclausule, zo vertelt Cairo tegen Tuttosport.

''Hij was direct geïnteresseerd, ook al kende hij Belotti niet eens''
"Ik was aan het eten met Real Madrid-voorzitter Florentino Perez en we bespraken het contract van spelers en de enorme afkoopsommen die daarin staan. Ik benoemde Belotti en toen hij hoorde van de clausule van 100 miljoen euro in zijn contract was hij direct geïnteresseerd. Ook al kende hij Belotti niet eens", vertelt Cairo. "Als de clausule 20 miljoen euro was, zou hij niet eens geïnteresseerd zijn geweest."

''Het is een buitengewone kerel en iedereen houdt van hem''
De voorzitter van Torino vreest nu echter niet voor een vertrek van zijn sterspeler: "Belotti is een buitengewone kerel en iedereen houdt van hem. Hij heeft altijd zijn beide voeten op de grond gehouden en is bescheiden gebleven, zelfs als mensen die 100 miljoen tegen hem gingen gebruiken. Hij moet relaxt zijn en hij zegt zelf dat hij niet eens aan die clausule heeft gedacht toen hij het contract ondertekende", aldus Cairo.

​Bekijk hieronder alle Serie A-doelpunten van Belotti van vorig seizoen:

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie