Sluit Jørgensen carrière af bij Feyenoord? "Kan goed dat ik de rest van mijn loopbaan hier blijf"

Nicolai Jørgensen is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Feyenoord. Of de Deense spits ook bezig is aan zijn laatste jaar bij de Rotterdammers laat hij in het midden. "Ik voel me goed hier, maar als Feyenoord flink aan mij kan verdienen, zijn ze gek als ze mij niet verkopen."

Afgelopen seizoen werd de Deens international landskampioen met de Rotterdammers, in een competitiejaar waarin hij zelf 21 keer het net wist te vinden. Over een vertrek dacht Jørgensen deze zomer niet na. "Ik was niet bezig met een vertrek", zegt de 27-jarige voetballer in gesprek met ELF Voetbal. "Ik ben ook nooit dicht bij een transfer geweest afgelopen zomer."

Toekomst Jørgensen

"Ik voel me goed bij Feyenoord en zou het geen straf vinden om hier de rest van mijn carrière te blijven", gaat de Jørgensen verder. "Aan de andere kant snapt iedereen in de voetbalwereld hoe het werkt. Als Feyenoord een bod krijgt en daarvan vijf nieuwe spelers kan kopen, dan zijn ze gek als ze geen zaken doen. De club heeft mij geholpen en ik kan zo in de toekomst in financieel opzicht iets terugdoen. Natuurlijk ben ik ambitieus en benieuwd waar mijn plafond ligt."