Transferupdate Feyenoord: Boëtius terug op oude nest en Van Persie laat zien hoe fit hij is

Feyenoord heeft de eerste aankoop van het seizoen gedaan. Wie gaan de selectie nog meer versterken en wie vertrekken er bij de Rotterdammers?

Jean-Paul Boëtius terug bij Feyenoord

Voormalig Feyenoorder Jean-Paul Boëtius is terug bij de club waar hij is opgegroeid. De buitenspeler komt over van FC Basel, waar zijn buitenlandse avontuur niet helemaal uit de verf kwam. Boëtius speelde nog een halfjaar op huurbasis bij Genk, maar om verschillende redenen kreeg hij daar geen contract aangeboden. Boëtius geeft aan dat het voelt als thuiskomen en hij heeft zin in zijn tweede periode bij de club uit Rotterdam-Zuid. 

"Robin van Persie moét leveren als hij terugkeert bij Feyenoord"

Oud-Feyenoorder Kees van Wonderen is stellig. Volgens hem zal Robin van Persie, mits hij terugkeert bij Feyenoord, moeten presteren. Anders wordt hij overladen met kritiek en zal hij op de bank belanden bij de Rotterdammers. Van Persie laat op Twitter duidelijk merken dat hij klaar is voor het nieuwe seizoen.

Of de spits van Fenerbahçe daadwerkelijk terug gaat keren bij Feyenoord is nog de vraag. Zaakwaarnemer Rob Jansen sluit een transer niet uit. 

Heb jij het nieuws rondom Feyenoord van de afgelopen dagen gemist? Check het dan hier!