'Feyenoord heeft potje voor vertrekkende toppers', maar er komt geen vervanger voor El Ahmadi

Feyenoord beleeft een rustige transferperiode, zowel wat betreft ingaande als uitgaande spelers. Mocht er onverhoopt toch een belangrijke speler vertrekken, dan heeft de club een potje achter de hand voor diens vervanging.

Volgens de Telegraaf beschikt Feyenoord over de middelen om snel te kunnen handelen als er een sterkhouder vertrekt. De krant schrijft dat er vooral interesse is voor Tonny Vilhena, Terence Kongolo en Nicolai Jørgensen.

Zeker is dat Feyenoord de eerste wedstrijden na de winterstop niet zal kunnen beschikken over Karim El Ahmadi, die met Marokka naar de Afrika Cup is. Maar op de nieuwjaarsreceptie woensdag gaf algemeen directeur Eric Gudde aan dat de bepalende middenvelder niet vervangen zal worden door een nieuwe aankoop. "Ik denk niet dat je op basis van drie wedstrijden die een speler mist in januari opeens zaken moet gaan doen die dingen weer verstoren. Ik kan de percentages van succesvolle transfers in januari in een paar leagues laten zien en die zijn niet hoog hoor," onderbouwt Gudde zijn mening.

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie