16-jarige zoon van John Dahl Tomasson tekent bij Feyenoord

De 16-jarige zoon van John Dahl Tomasson is vanaf komend seizoen in het shirt van Feyenoord te zien. Luca Dahl Tomasson voegt zich bij Feyenoord Onder 17. Hij komt over van Blackburn Rovers.

Zoon John Dahl Tomasson bij Feyenoord

Luca Dahl Tomasson komt uit als aanvallende middenvelder en speelde eerder in Rotterdam voor Excelsior. De Deen vertrok naar Blackburn Rovers omdat zijn vader daar tussen de zomer van 2022 en februari 2024 trainer was. Tomasson is momenteel bondscoach van het Zweedse elftal. 

Interview Luca Dahl Tomasson

Op de clubsite laat zoon Luca van zich horen. "Feyenoord is voor mij in veel opzichten een speciale club. Als kleine jongen kwam ik regelmatig in De Kuip om naar de wedstrijden van mijn vader te kijken. Dat ik nu in zijn voetsporen kan treden, maakt het voor mij extra bijzonder. Ik kan niet wachten om zelf ook in het Feyenoord-shirt te spelen en te laten zien wat ik in huis heb."

John Dahl Tomasson bij Feyenoord

John Dahl Tomasson was erg succesvol bij Feyenoord en won in 2001/2002 de UEFA Cup met de club. In twee verschillende periodes was Tomasson in totaal goed voor 92 doelpunten en 24 assists in 206 wedstrijden namens Feyenoord.

Feyenoord-doelman vertrekt