'Duitse Union legt PSV vuur aan de schenen; nieuw bod voor Vertessen'

Het Duitse Union Berlin heeft zich wederom gemeld in het Philips Stadion met een vernieuwd bod op Yorbe Vertessen, zo meldt De Telegraaf donderdagavond. De Eindhovenaren hebben laten weten liever geen afscheid te moeten nemen van spelers uit de huidige selectie.

De Belgische vleugelaanvaller hoopt echter snel meer speelminuten te gaan maken en denkt deze niet onder trainer Peter Bosz te gaan maken in de tweede seizoenshelft. De club uit de Bundesliga krijgt overigens direct concurrentie, want volgens de ochtendkrant is er ook een verhoogd bod vanuit Frankrijk op het bureau van Earnest Stewart verschenen.

De technisch directeur kreeg deze aanbieding van Toulouse FC. Een eerder voorstel met een waarde van vijf miljoen euro werd niet geaccepteerd door PSV, maar door een vertrekkende aanvaller heeft Union Berlin per direct behoefte aan een nieuwe naam. Vertessen zou naar verluidt oren hebben naar een transfer naar de club en de hoge nood uit de Duitse hoofdstad kan mogelijk leiden tot de gewenste miljoenensom.

Opvolger Vertessen

Een eventuele opvolger is al geïdentificeerd door de Brabanders. Zij willen namelijk zaken gaan doen met Manchester United en tijdelijk Facundo Pellistri overnemen van de Premier League-club. De Uruguayaan is 22 jaar oud.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers