Mohamed Ihattaren en Myron Boadu samen met Mino Raiola gespot bij Franse club

Mohamed Ihattaren heeft zich deze week ziek gemeld bij PSV, maar inmiddels lijkt er iets anders aan de hand. De middenvelder van de Eindhovenaren is namelijk gespot bij OGC Nice. De 19-jarige was daar niet alleen, want ook zaakwaarnemer Mino Raiola en AZ-speler Myron Boadu waren aanwezig bij de Franse club.

Franse bronnen verzekeren dat de foto echt is en dat Ihattaren, Boadu en Raiola dinsdagmiddag in Nice waren. Het is niet duidelijk wat het drietal daar deed, maar het voedt natuurlijk wel de geruchten over een overstap naar Nice. Eerder deze zomer stalde Raiola al Pablo Rosario, Justin Kluivert en Calvin Stengs bij Nice. 

De aanwezigheid van Ihattaren en Boadu bij Nice is opmerkelijk te noemen. Boadu leek juist hard op weg naar AS Monaco, terwijl Ihattaren niet met PSV meereisde naar Turkije voor de return tegen Galatasaray in de voorronde van de Champions League, omdat hij ziek zou zijn. De Eindhovenaren zouden wel de mogelijkheden bekijken om de middenvelder te verkopen. Onder Roger Schmidt heeft de 19-jarige speler geen toekomst meer.\