Koopmeiners met meerdere clubs in gesprek, Boadu nog niet akkoord met AS Monaco

Na het vertrek van Calvin Stengs naar OGC Nice, lijkt de transfergekte bij AZ even tot rust te zijn gekomen. Waar Teun Koopmeiners en Myron Boadu hard op weg leken naar het buitenland, spelen ze nog altijd in Alkmaar. Boadu ontkent een akkoord met AS Monaco en Teun Koopmeiners zou in gesprek zijn met meerdere clubs.

boadu koopmeiners

Dat laat de middenvelder weten in gesprek met Voetbal International. "Dat ik met meerdere clubs in gesprek ben en dat het tot nu toe goed gesprekken zijn", aldus Koopmeiners. "Ik sta er positief in richting die clubs, dat heb ik ook naar AZ uitgesproken. Zij weten om welke clubs het gaat. De onderhandelingen lopen in die zin goed, alleen corona is ook een ding."

Koopmeiners leek speler van Atalanta te gaan worden, maar door de hoge vraagprijs van AZ lijken de Italianen te zijn afgehaakt. Wie nog wel in de race voor Koopmeiners zijn, zijn Napoli en Stade Rennes. Eerder vertrok Calvin Stengs al naar de Ligue 1, waar ook interesse was voor Myron Boadu.

AS Monaco zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met Boadu, maar de spits ontkent dat in gesprek met Simon Zwartkruis. "Ik ben met niemand akkoord. Er is belangstelling van clubs, dat ga ik niet ontkennen. Maar ik ben bezig met AZ en fit worden."