'PSV meldt zich opnieuw bij De Ketelaere en kijkt naar Jerdy Schouten'

PSV is nog altijd bezig met de komst van Charles De Ketelaere. De Eindhovenaren hebben opnieuw geïnformeerd bij de entourage van de aanvaller. De Ketelaere zou op huurbasis de overstap naar PSV kunnen maken. De Belg is niet de enige speler uit de Serie A die in de belangstelling staat van PSV.

De naam van De Ketelaere zingt al langer rond PSV. Het Eindhovens Dagblad weet nu te melden dat PSV zich opnieuw heeft gemeld bij de Belg die op weinig speeltijd kan rekenen bij AC Milan. De Italianen namen de aanvaller een jaar geleden voor ruim 35 miljoen euro over van Club Brugge. In Milaan kwam het avontuur pas tot 1480 speelminuten in veertig optredens. De Ketelaere zou op huurbasis mogen vertrekken. Dat is ook de enige optie die PSV heeft om De Ketelaere naar Eindhoven te halen. Het ED meldt dat PSV mogelijk ook een optie tot koop probeert op te nemen in de eventuele deal. 

Earnest Stewart: "We willen nu nog graag drie spelers aantrekken"

Naast De Ketelaere kijkt PSV nog verder in de Serie A. Zo zou het Jerdy Schouten van Bologna als een interessante optie zien, al is er van een eventuele transfer nog geen sprake. Het is namelijk geen geheim dat PSV werkt aan de komst van Aster Vranckx. Toch lijkt een overstap van de Wolfsburg-middenvelder nog altijd niet zeker.

Feyenoord-doelman vertrekt