'Feyenoord slaat openingsvoorstel van US Lecce af; wens is duidelijk'

Feyenoord is volop aan het onderhandelen over een mogelijke transfer van Javiaro Dilrosun. Eerder werd al bekend dat er interesse was uit de Serie A en donderdagavond heeft de stadionclub ook een openingsvoorstel ontvangen, maar dat hebben zij geweigerd.

Dat nieuws meldt 1908.nl. Het was geen publiek geheim meer dat US Lecce zich wilde versterken met de bankzitter van Feyenoord, maar ook over de constructie is nog een hoop onduidelijk. De Rotterdammers willen namelijk zeker zijn van een transfersom en daarmee definitief afscheid nemen van de bankzitter, terwijl de Italianen denken aan een huurconstructie met eventuele optie tot koop.

Het is inmiddels wél helder wat de stadionclub wil en dat is absoluut geen deal zonder uitzicht op miljoenen. Zij weigeren akkoord te gaan met een huurconstructie zonder verplichte koopoptie. Volgens het medium heeft US Lecce een aanbieding gedaan om Dilrosun te huren en een eventuele optie tot koop, maar daar is geen akkoord op gekomen. Het bedrag dat is genoemd zou gaan om 60% van het aankoopbedrag en dat is naar verluidt zo'n vier miljoen euro geweest.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers