Transferblunder Feyenoord? "Hij had de held van De Kuip kunnen worden"

Dat Joshua Zirkzee dit seizoen niet bij Feyenoord maar bij Anderlecht speelt, begrijpt Kenneth Perez niet. De analist laat bij ESPN weten het enorm zonde te vinden dat de jonge aanvaller niet in De Kuip speelt. Volgens Perez was dit voor beide partijen echt de beste oplossing geweest.

"Mijn ideale optie was Zirkzee geweest. Ik vind het ook zo zonde voor die jongen zelf. Hij gaat nu naar een club in puinhoop. Waarom zeggen hij en zijn zaakwaarnemer niet: we gaan naar Feyenoord. Man, wat is het toch zonde van zo'n jongen."

'De held van Feyenoord'

Hij krijgt bijval van Marciano Vink: "Hij zou echt de held kunnen worden van Feyenoord. Hij kan de verlosser zijn. Hij kan degene zijn die er twintig inlegt en Het Legioen erachter krijgt." Hans Kraaij jr. heeft ook weinig begrip voor de keuze van Zirkzee: "Wat is daar gebeurd? Zijn vader is ook helemaal gek van Feyenoord."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet โ‚ฌ1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel,ย โ‚ฌ100 cash met een โ‚ฌ1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1:ย Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal โ‚ฌ20 en maximaal โ‚ฌ100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet โ‚ฌ1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinaleย wordt er โ‚ฌ100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl โ€“ Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl