Ex-vriendin Antony doet boekje open over geweldsincidenten: "Toen dacht ik: het is voorbij"

Gabriela Cavallin, de ex-vriendin van Antony, is dieper ingegaan op de geweldsincidenten van de aanvaller van Manchester United. Volgens het Instagram-model dreigde de oud-Ajacied dat zij, hijzelf en hun zoon zouden 'sterven' als ze de relatie zou verbreken.

Eerder deze maand deed Cavallin aangifte van vier losstaande incidenten. Volgens de Braziliaanse tak van ESPN en Globo Esporte heeft Antony zich schuldig gemaakt aan huiselijk geweld, mishandeling en bedreiging. Zo zou hij Cavallin bij een nachtclub in Brazilië aan haar arm hebben getrokken en haar vervolgens in de auto hebben geduwd. "Hij viel me aan, duwde me tegen de deur van de auto. Toen dacht ik: het is voorbij", vertelt Cavallin, die op dat moment zeventien weken zwanger was, in een interview met de Braziliaanse televisiezender UOL Esporte.

Daarnaast zou Antony Cavallin alleen in huis gevangen hebben gehouden. "Hij sloopte mijn koffer, greep mijn handtas en mijn paspoort. Hij maakte mijn mobiele telefoon kapot en wilde me niet laten gaan. Ik was een gevangene van 22.00 tot bijna 03.30 uur. Ik noem het privé-gevangenschap. Ik wilde daar gewoon weg en hij zei dat ik niet weg zou gaan voordat ik alles op mijn mobiele telefoon had gewist. Ik denk dat zijn moeder zijn fysiotherapeut heeft gebeld en om hulp heeft gevraagd. Niemand kon hem onder controle houden", aldus de ex-vriendin.

Ook zou Antony hebben gezegd dat hun ongeboren kind bij een relatiebreuk zou komen te overlijden. Antony, Manchester United en het management van de voetballer hebben nog niet gereageerd op de aangifte, die verschillende foto's van verwondingen en dreigende berichten zou bevatten. Antony en Cavallin hebben twee jaar een relatie hebben gehad.

Feyenoord-doelman vertrekt