'Interne onrust bij Feyenoord: zomeraankoop ontevreden over kansen'

Kersverse Feyenoord-aankoop Julian Carranza begint onrustig te worden en heeft intern gevraagd wanneer de spits zijn kans gaat krijgen. Clubwatcher Mikos Gouka vertelt in het Algemeen Dagblad dat de Argentijn vol vragen zit, nadat hij eerder al niet tegen PEC Zwolle mocht invallen.  

Waarom is Julian Carranza ontevreden?

Gouka legt uit waarom Carranza zich intern heeft gemeld met vragen. "Te Kloese was ook over Carranza duidelijk. Die werd transfervrij vanuit de MLS naar Rotterdam gehaald omdat de kans groot was dat Giménez zou worden verkocht. Dat vertrek kwam er niet en dus is de Argentijn derde spits in De Kuip achter de Mexicaan en de Japanner Ueda”, wat tot verbolgenheid leidde bij Carranza.

Concurrentiestrijd in Rotterdam

Bij Feyenoord moet Carranza vooralsnog Santiago Gimenez en Ayase Ueda voor zich dulden. De Mexicaanse goalgetter, die afgelopen zomer naar Nottingham Forrest kon vertrekken, heeft de teller voor dit seizoen op vier goals in vijf officiële wedstrijden voor Feyenoord staan. Zijn Japanse collega heeft het moeilijker in Rotterdam en zijn invalbeurten leverden hem vooralsnog geen doelpunten op.

Statistieken Carranza

Julián Carranza maakte in de zomer van 2024 de overstap van Philadelphia naar Feyenoord en tekende een contract in Rotterdam-Zuid dat tot medio 2028

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers