Broers FC Utrecht-aanwinst Younes woedend; management moet het ontgelden

Amin Younes keerde deze week terug in de Eredivisie en ditmaal bij FC Utrecht. De Duitse ex-Ajacied wordt voor één seizoen gehuurd van Ettifaq FC. Philipp en Carim, de broers van de buitenspeler, laten zich via Instagram negatief uit over zijn management. Volgens hen zijn dat geldwolven.

Via realityFBI doken de Instagram-stories op van broers Philipp en Carim. Hierin is een duidelijk statement te lezen over de zaken en de familie Younes haalt ook flink uit richting het management van de Duitser. Teksten als 'you are no longer welcome' en 'meelopers zijn niet gewenst' staan al uren op Instagram. Een duidelijke boodschap richting de zaakwaarnemers van Amin Younes.

Younes kwam in 2015 voor 2,5 miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach en werd toegevoegd aan de Ajax-selectie. Vanuit Amsterdam streek hij neer bij het Italiaanse Napoli, maar na een verhuurperiode in de Bundesliga koos hij voor een lucratief avontuurtje in Saoedi-Arabië. Bij FC Utrecht hoopt de Duitser weer op te vallen en deel uit te maken van de nationale WK-selectie.